close
close

Formular cerere ofertă

  Nume (obligatoriu)

  E-mail (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Observații

  Codtex Brasov (fosta Tesatoria Codlea)

  Despre noi

  Producator de echipamente de protectie si de lucru, uniforme de lucru, salopete, costume speciale antifoc

  Codtex Brasov (fosta Tesatoria Codlea)

  Despre noi

  Producator de echipamente de protectie si de lucru, uniforme de lucru, salopete, costume speciale antifoc

  Traditie in productie de tesaturi, textile si materiale speciale

  De peste 20 de ani suntem prezenti si cunoscuti pe piata locala (Brasov) si nationala pentru textilele de calitate lucrate cu drag si responsabilitate fata de clienti. In timp, ne-am specializat in confectionarea de echipamente de protectie si imbracaminte de lucru. Credem cu tarie ca produsele confectionate de noi maresc gradul de confort al angajatilor si ii protejeaza de pericole.

  Echipamentele de lucru trebuie sa fie bine realizate, de cea mai buna calitate si sa fie si frumoase. Cei care le poarta zi de zi au nevoie sa se simta bine in pielea lor si in echipamentele de lucru, fie a este vorba de salopete cu pieptar, veste, halate medicale, uniforme Horeca sau imbracaminte speciala pentru medii de lucru deosebite (benzinarii, turnatorii, laboaratoare chimice, abatoare etc). Suntem incantati de rezultatele obtinute in confectionarea echipamentelor pentru pompieri (echipamente anifoc), pentru cei care lucreaza in domeniul electricitatii sau in domeniul petrolier.

  Cu personal calificat, chiar supracalificat si utilaje noi si performante, reusim sa confectionam echipamente de lucru si de protectie care depasesc asteptarile atat din punct de vedere a calitatii cat si din punct de vedere al impactului estetic.

  Avizate MMPS si certificate ISO, produsele noastre protejeaza si asigura un nivel optim de confort.

  In plus, putem personaliza echipamentele de lucru prin broderie personalizata.

  Raport activitate 2023Raport activitate 2022Raport activitate 2021

  Comercializam o gama variata de echipamente de lucru si de protectie: incaltaminte, manusi, ochelari, sisteme de siguranta.

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.