close
close

Formular cerere ofertă

  Nume (obligatoriu)
  E-mail (obligatoriu)
  Telefon (obligatoriu)
  Observații
  Experienta de peste 20 de ani

  De ce noi

  Producem echipamente si imbracaminte de lucru. Calitate inainte de toate

  Experienta de peste 20 de ani

  De ce noi

  Producem echipamente si imbracaminte de lucru. Calitate inainte de toate

  Confort si preventie

  Echipamente de lucru si de protectie

  Am fi putut confectiona rochii de seara superbe si costume la fel de frumoase ca cele ale lui James Bond. Am ales insa sa facem imbracaminte de lucru si de protectie in care oamenii sa se simta bine si sa fie in siguranta. Am ales sa confectionam imbracaminte comoda si sigura pentru cei care, zi de zi, ofera servicii si au nevoie sa se simta confortabil.

  Salopete, costume de lucru, pantaloni cu pieptar, uniforme, halate si imbracaminte medicala, imbracaminte pentru bucatari si personalul din bucatarii, sorturi, veste, costume reflectorizante si impermeabile sunt doar cateva din articolele pe care le producem si le comercializam.

  Producem imbracaminte si echipamente de protectie antistatice, antichimice  si ignifuge. Stim ca cat de importanta este protectia oferita si avem satisfactia contributiei la siguranta celor imbracati de Codtex Brasov.

  Echipamente de protectie si de lucru avizate MMPS si certificate ISO

  Calitate si preturi de producator

  Gama noastra este extinsa si avem in stoc tot ceea ce implica echipamente de protectie si de lucru, inclusiv incaltaminte. In plus, lucram la comanda, dupa modelul dorit de client imbracaminte de lucru, uniforme, tricouri, hanorace si alte articole textile.

  Personalizam prin broderie orice articol textil, inclusiv produse promotionale, indiferent de marime si de numarul de culori.

  Calitatea produselor este sustinuta printr-o politica de preturi prietenoasa si print-un program de fidelizare atractiv pentru clientii nostri.

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.